Pozovite nas

O Agenciji

Knjigovodstvena agencija Markonto

Preko 10 godina uspešnog rada

Knjigovodstvena agencija Markonto osnovana je 2009. godine. Naše osnovno načelo poslovanja je kvalitet i preciznost pruženih usluga.

Dobar knjigovođa je nabjolji prijatelj Vašeg poslovanja! Zato nam klijenti nisu samo broj na papiru, nego poslovni partneri. Tu smo da odgovorimo na svaki poslovni izazov i da zajedno ostvarimo uspeh.

Milena

Milena Simić

Direktor

Maja

Maja Kovačević

Samostalni računovođa

Branka

Branka Vukotić

Samostalni računovođa

Online knjigovodstvo štedi vreme - i Vaše i naše

Pored najsavremenijih softvera koje koristimo pri radu, bitno nam je da komunikacija sa klijentom bude na najvišem nivou. Svi propisani obrazci i obračuni izrađeni su u elektronskom formatu.

Alati koje svakodnevno koristimo: Trello, Google Drive i Slack.

Reči su suvišne kada je u pitanju tim ovih stručnih ljudi. Zadovoljstvo је raditi sa njima, nа najlaksi i najbrži način a ujedno na visoko profesionalnom nivou zavrsavaju sve naše poslove. Naravno, svaki naš uspeh je i njihov, zahvalni smo im na tome.

Marko Perić

Marketing, Spectrum doo

Tim ljudi koji је odgovoran i pouzdan. Uspešno odgovaraju zahtevnim izazovima sa kojima se svakodnevno susrećemo. Međusobna saradnja nam je donela prijatnu poslovnu atmosferu i odlične poslovne rezultate. Nastavljamo dаlје... Naravno.

Aleksandra Radenković

Direktor, Agencija Calcolo

Sa agencijom Markonto radimo od našeg samog početka, kada smo imali mnogo nerešenih pitanja i izazova pred kojima smo bili kao početnici, brzo i tačno smo dobili odgovore na sva pitanja i zajedno rešavali sve probleme. Saradnja sa ovom agencijom će nam omogućiti da „mirno spavamo“ jer znamo da smo u dobrim rukama i da ćemo sa njima još uspešnije poslovati.

Aleksandar Miljević

Predsednik, Udruženje Dobrodetelj

Pitajte nas!

0642547486

    

Pon - Pet 08:00 - 16:00

Posetite nas na društvenim mrežama:

Gde se nalazimo

Akira Kurosave 1, Beograd

Email

office@markonto.rs

Kontaktirajte nas putem e-maila

15 + 14 =